dugnad2

Betingelser

Ansvarlig bestiller må være over 18 år, og signerer for dette ved inngåelse av avtale.

Dugnad2.no tilbyr fri frakt levert til én adresse i Norge (ikke Svalbard). Fri frakt gjelder kun ved uttak av minstebestilling.

For å få innrømmet fri frakt gjelder en bestilling av varer for minimum kr. 32.000,- inkl. mva. NB! Ved uttak hvor opptenningsposer er inkludert gjelder et minstebeløp på kr. 39.000,- Ved ønske om mindre parti med varer avtales dette direkte med Dugnad2 i hvert enkelt tilfelle. Ved bestilling til postnummer 7515 og høyere, vil det kunne komme et frakttillegg avhengig av hvilke produkter som kjøpes. Alle andre priser er som oppgitt på forsiden.

Dugnad2 forholder seg retten til å justere antall bestilte produkter slik at det passer med forpakninger/paller.

Ved bestilling må nøyaktig leveringssted oppgis. Normalt vil varene leveres mellom kl. 08:00 og 16:00, men vi kan ikke garantere nøyaktig verken dato eller klokkeslett grunnet situasjoner som kan oppstå, og som vi ikke rår over.

Ansvarlig bestiller, eller annen ansvarlig, må være fleksible og kunne møte etter nærmere instruks for å ta i mot varene i denne tiden. Vedkommende vil bli oppringt, eller varslet på SMS i god tid før leveringen vil foregå. Ansvarlig må ellers være tilgjengelig på mobiltelefon på leveringsdagen.

Dersom sjåfør ikke får kontakt med mottager på telefon, vil varene bli plassert på angitt leveringsadresse for mottagers ansvar. Om dette ikke lar seg gjøre, vil det tilkomme utgifter fraktselskapet har for evt. lagerleie, ny levering eller evt. retur av varene.

Vi anbefaler leveringssted hvor tilkomsten er god, og det er god plass for større lastebiler til å levere og evt. snu. F. eks. skoleplass, parkeringsplass, ved idrettshall og lignende. Det er ikke ønskelig med levering til trange eller private adresser. Dette er viktig også av sikkerhetshensyn. Normalt vil transporten foregå med lastebiler med løftelem og jekketralle.

Ansvarlig bestiller kan i spesielle tilfeller avtale at varene leveres på nærmere angitt sted uten at vedkommende selv er til stede. Ansvarlig bestiller er da ansvarlig for varene, herunder ved evt. tyveri eller skader som oppstår ved dårlig vær eller lignende.

Dersom ansvarlig bestiller skulle nekte å motta varene ved levering, vil det likevel bli fakturert for levering og evt. også for retur av varene. Priser vil da evt. avspeile hvor i landet dette gjelder.

Det er 14 dagers returrett/angrerett fra datoen varene blir levert. Prosedyre for dette fås ved henvendelse til epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Ansvarlig bestiller er selv ansvarlig for dekning av fraktkostnader ved retur. Ansvarlig bestiller er også ansvarlig for at varene returneres uten skader. Ved skader på returvarene vil ansvarlig bestiller belastes for disse.

Faktura sendes til ansvarlig bestillers e-postadresse. Betalingsfrist er senest 2 uker etter varene er blitt levert. Ansvarlig bestiller er også fakturaansvarlig, og må være over 18 år.

Ansvarlig bestiller er ansvarlig for at hele fakturaens pålydende betales innen forfall. Vi anbefaler interne prosedyrer der medlemmene eller deres foresatte betaler inn i henhold til deres personlige bestilling , og at dette korresponderer i god tid før hovedfaktura forfaller.

Dersom noen under 18 år bestiller og ikke betaler, vil saken bli anmeldt til politiet for bedrageri i henhold til straffeloven § 270.

 

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+
Dugnad2.no
Meklenborgåsen 56
1274 Oslo
Kontakt
Tlf: 930 15 333
Epost: post@dugnad2.no


Webdesign © 2018 av Web Norge. Innhold © Dugnad2